Cautare

2096 de rezultate pentru "sorin bota" (3.11 secunde)
La standul nostru a trecut si Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu. ... M-am bucurat ca domnul Sorin Oprescu apreciaza palinca noastra, mai ales ca este medic", ne-a spus Monica Chise din Bihor.
Edilul Sorin Oprescu ar vrea sa construiasca o gradina zoologica de 60 de hectare in Padurea Baneasa, dar Romsilva vrea sa-i blocheze proiectul in instanta.
Mariustuca.ro / Oprescu vrea sa refaca Clubul de yahting din Herastrau, pe terenul retrocedat Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a salutat, marti, decizia Curtii de Apel Bucuresti, care a dat castig de cauza Primariei Capitalei si Clubului Sportiv Studentesc, in procesul in care acestia reclamau faptul ca 7 hectare de teren din Parcul Herastrau au trecut in proprietatea privata, in mod ilegal, in urma unui ordin de ministru in anul 1999.
Oprescu s-a intors in sala de operatii / stiripesurse.ro Fostul primar Sorin Oprescu s-a intors in sala de operatii, nu ca pacient, ci ca medic-chirurg.
Dan Grindeanu, despre Sorin Grindeanu: ... Sorin a trecut prin toate etapele consacrarii politice si sunt convins ca priveste cu cea mai mare responsabilitate si raspundere aceasta functie atat de importanta in stat.
Prietenul meu Sorin Coatu este un economist calarasean stabilit in Brasov. ... Intr-o postare recenta pe Facebook, Sorin Coatu a povestit cum a a luat nastere popasul de la Plaja Pod 4. ... Iata marturia lui Sorin Coatu:
Pe pagina sa de facebook, scriitorul si sociologul Sorin Radulescu publica un reportaj exceptional, cu titul: ... (Sorin M. Radulescu, 29 octombrie, 2018).
Sorin Miscoci s-a casatorit cu Andreea, cea spre care gandurile sale se indreptau in intunericul beciului irakian.
Sorin Ionita, unul dintre cei mai capabili analisti politici ai zilelor noastre, om sub 40 de ani, dar cu o activitate de invidiat, ceea ce dovedeste ca nu vrea sa treaca prin viata ca gasca prin apa, scrie un articol in Evenimentul Zilei cu un titlu foarte inspirat:
Mirel Radoi a precizat ca n-are nicio problema cu jucatorii echipei, dar a fost deranjat de atitudinea presedintelui clubului, Sorin Cartu. In direct la Digi Sport, Sorin Cartu a declarat ca Mirel Radoi reprezinta "cea mai mare dezamagire" din viata lui.
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni.
Sorin Oprescu vrea un drum expres subteran de 14 km, spre A1 - Sorin Oprescu si-a propus construirea unui drum expres subteran lung de 14 kilometri.
Mirel Radoi si-a demisia de la Universitatea Craiova si l-a acuzat pe SOrin Cartu ca nu l-a sustinut. ... Nimic, sa treaca peste mine", a declarat Sorin Cartu la Orange Sport.
Secretarul de stat in MApN Sorin Encutescu si-a inaintat, la inceputul acestei saptamini, cererea de eliberare din functie, care a fost aprobata atit de ministrul de resort, Ioan Mircea Pascu, cit si de primul-ministru Adrian Nastase.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu a precizat ca omul de afaceri la care s-a referit presedintele Traian Basescu este Dinu Patriciu, pe care l-a intalnit la 17 iulie, alaturandu-li-se Sorin Rosca Stanescu si „un important consilier de stat la Presedintie, care era impreuna cu sotul“.
Prin demisia consilierului local Viorel Oleniuc - membru PNL - incompatibil pentru aceasta functie odata cu numirea sa la conducerea Sanatoriului Balnear Mangalia, locul acestuia a fost luat de Sorin Cucoranu, urmatorul pe "lista" Partidului National Liberal din localitate.
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu i-a oferit joi seara, la Pro Tv, candidatului PDL Vasile Blaga, un binoclu, pentru a se putea uita la "autostrada zburatoare". ... "Nu sunt smecherii, a fost un cadou", a declarat Sorin Oprescu.
Nastase, care a lasat sa se inteleaga ca va candida pentru a doua pozitie in partid, va avea insa un contracandidat puternic in persoana lui Sorin Oprescu, acesta vizand aceeasi functie cu sprijinul Organizatiei Bucuresti.
Pe de alta parte, Sorin Bulancea, de la Directia pentru Agricultura, a facut referire, in virtutea specificului activitatii institutiei, la nevoia atragerii unor investitii din afara, mentionand in treacat niste investitori egipteni. ... Acesta este si cazul lui Sorin Bulancea, care isi pregateste demisia de la Directia de Agricultura.
google-analytics.com